Opis stanowiska:
- zarządzanie zespołem pracowników;
- odpowiedzialność za jakość obsługi Gości;
- pozyskiwanie nowych klientów;
- realizacja i nadzorowanie zamówień i zakupów na potrzeby Ośrodka;
- kontrolowanie stanu wyposażenia i środków trwałych;
- nadzór nad organizowanymi imprezami okolicznościowymi;
- współtworzenie strategii rozwoju Ośrodka;
- dbałość o stan techniczny zasobów obiektu;
- analiza rynku i konkurencji;
- współpraca z Zarządem;
Oczekujemy od kandydatów:
- doświadczenia na podobnym stanowisku;
- doskonałej organizacji pracy własnej;
- umiejętności zarządzania zespołem;
- wysokiej kultury osobistej;
- dyspozycyjności;
- kreatywności i samodzielności w działaniu;
- czynne prawo jazdy kat. B.
- mile widziana znajomość języka angielskiego;
- mile widziane – doświadczenie w gastronomii;
Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- miejsce pracy: Warzenko
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kompetencji i doświadczenia
- niezbędne narzędzia pracy (telefon, laptop)
Kontakt:
Prosimy osoby zainteresowane o przesłanie CV do 22.01.2018 na adres: fundacja@fpcg.pl
Więcej informacji o Ośrodku: www.osrodekwarzenko.pl
W CV prosimy umieścić klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych