ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/ZO/RPOWP/2022/RB, PEŁNOBRANŻOWY NADZÓR INWESTORSKI NAD ZADANIEM pn. „Przebudowa wraz ze zmianą sposobu użytkowania części budynku (z pom. technicznego na salę opieki dziennej Caritas Archidiecezji Gdańskiej) na dz. nr. 1032/5, 1032/7, 1032/10 obr. 18 w Rumi

Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi pełnobranżowego Nadzoru inwestorskiego nad realizacją zadania pn. „Przebudowa wraz ze zmianą sposobu użytkowania części budynku (z pom. technicznego na salę opieki dziennej Caritas Archidiecezji Gdańskiej) na dz. Nr. 1032/5, 1032/7, 1032/10 obr. 18 w Rumi”, w tym sprawowanie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego w zakresie robót konstrukcyjno-budowlanych, inspektora nadzoru robót sanitarnych oraz  inspektora nadzoru robót elektrycznych, zarządzanie budową oraz nadzór w okresie rękojmi i przeglądów gwarancyjnych. Inwestycja realizowana jest w budynku położnym w Rumi przy ul. ks. L. Gierosa 8a w związku z realizacją projektu pt. „Wspieramy ich codzienność” (RPPM.06.02.02-22-0034/20). Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Działanie 6.2. Usługi społeczne, Poddziałanie 6.2.2. Rozwój usług społecznych.

Szczegóły do pobrania poniżej:

Załącznik nr 1. Formularz ofertowy

Załącznik nr 2. Oświadczenie Wykonawcy

Załącznik nr 3. Wykaz doświadczenia w zakresie nadzoru inwestorskiego

Załącznik nr 4. Klauzula informacyjna

Załącznik nr 5. Wykaz osób skierowanych do realizacji zamówienia

Istotne Warunki Zapytania Ofertowego – Opis przedmiotu zamówienia CARITAS

Informacja o złożonych ofertach

Informacja o unieważnieniu postępowania nadzór