Wymagania niezbędne:
• wykształcenie kierunkowe,
• umiejętność dobrej organizacji pracy,
• umiejętność pracy w zespole,
Zakres obowiązków:
• planowanie i organizacja: jadłospisów, przygotowywania posiłków, spożywania posiłków, sprzątania po posiłkach, sprzątania i porządkowania kuchni;
• przygotowanie posiłków z uwzględnianiem indywidualnych potrzeb żywnościowych pacjentów, w oparciu o diety zalecane przez lekarzy, zgodnie z technologią żywienia i sztuką kulinarną;
• Nadzór nad pracą pozostałego personelu kuchennego w zakresie koordynacji działań i jakości pracy.
• Prowadzenie i bieżący nadzór nad procedurami i dokumentacją związanymi HACCP.
Wymagania dodatkowe:
• specjalizacja z psychologii klinicznej,
• doświadczenie w pracy z osobami chorymi i ich rodzinami
Warunki pracy:
• forma umowy: umowa o pracę
• wymiar czasu pracy: 1 etat,
• tryb zmianowy: od 7.00 do 18.00 (11h), w trybie 2 dni pracy dwa dni przerwy
• termin rozpoczęcia pracy: od zaraz,
• miejsce wykonywania świadczeń: Centrum Pomocowe Caritas im. św. o. Pio Gdynia, ul. Jęczmienna 8,
Kontakt:
Kontakt:
Osoby zainteresowane pracą i spełniające kryteria prosimy o wysyłanie CV i listu motywacyjnego na adres: centrum.o.pio@caritas.pl z dopiskiem „Kucharz”
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.